lördag 8 juni 2013

Hur väcker man den som sover?

Andreas ligger och småsnarkar i soffan, en fallen hjälte ;)

Vi var ut igår och firade min födelsedag lite i efterskott. Var väldigt trevligt men blev väldigt sent. Men idag har vi i alla fall hunnit vara på stan och glassat lite, köpt hem massa sushi som vi lyckats äta upp på nå konstigt vis... Tror jag måste gå på chock-diet nu efteråt ^^ Fattar inte varför jag alltid ska få en omättlig aptit "den tiden i månaden". Hur bra jag lyckats under resten av månaden spelar ingen roll så fort den här tiden i månaden kommer, då skiter sig allt! Två steg framåt och trettio bak. Allt som heter pizza, hamburgare, godis och chips blir liksom oumbärligt. Det MÅSTE ätas. Sjukt.. Måste komma på ett sätt att kunna äta normalt månaden igenom.

Vad pysslar vi annars med då? Jaa.. Jag har börjat sommarens plugg, Naturgeografi. Läser om hur naturen formas av olika krafter osv. Precis just nu läser jag om hur man kan se på ett område om marken är stabil eller inte. Ganska intressant faktiskt.

Annars tränar vi väl typ,  och tar hand om Nalle as usuall. På fredag ska jag ta med mig Ante och så åker vi över till Åland på min kusins bröllop. Första gången Andreas hänger med dit :) Första gången jag nämnde Åland för honom visste han inte ens vart det var. Jag blev lite chockad eftersom det är så självklart för mig som varit där regelbundet hela livet.

På tal om bröllopet så var vi och fixade kostym åt Ante igår. Väldigt ovanligt knepigt då han är byggd som en riktig man. Alla kostymer är ju gjorda för blekfeta Svenssons utan muskler och med begynnande ölmage. Smal midja och grövre armar är det "freak-varning" på, precis som lårmuskler. Det skulle skräddarsys egentligen. Men vi hittade tillslut en hel kostym som får funka. Den kanske inte sitter som en smäck men han får väl äta mat som fan. Det blev i alla fall inte ett tält på överkroppen och porrbyxor på benen (ja han provade det också). Ibland är jag glad att jag är tjej, en klänning är inte så svår att få att passa oavsett muskelmassa.

Nu ska jag nog gå och sno åt mig en bit av soffan nån minut och sen tvinga mig själv att städa klart badrummet.

Ha en trevlig Lördagskväll!

1 kommentar:

  1. Hahaha, porrbyxor! Du är allt för rolig du! :D

    SvaraRadera