söndag 3 februari 2013

Ett mål uppnått!

Har haft som mål att träna 4 pass på en vecka. Och igår uppnådde jag det målet!! Grattis och bra jobbat till mig :)  Inte nog med det, idag så utökade jag och körde det femte passet denna vecka! Inte illa pinkat för en som varit lite småslö med det där på senaste tiden.

Jag tycker det hjälper mig enormt att sätta upp sådana där små-mål hela tiden, det håller mig motiverad och fokuserad. Andra mål jag jobbar på just nu är att få 32 cm biceps och att "lyfta" sammanlagt 8000 kg under ett benpass. Jag sätter även slutdatum på målen och hittills har jag lyckats med varenda mål jag satt upp. Det om något gör ju att jag känner att det går framåt och det blir ROLIGT framför allt.

Så, till det viktigaste med målen. När jag uppnått ett mål uppmärksammar jag det för mig själv och belönar mig själv. Det kan vara så lite som ett litet "fan va bra jag är, det här var riktigt bra gjort!" och sedan ta ett skönt bad eller unna mig mitt favoritgodis (Sorbisar).

Nästa mål är att få in ett femte pass, ett rent cardiopass. Har till 2 mars på mig att få in det passet plus alla andra pass. Blir spännande att se om jag har orken och motivationen ;)

7 kommentarer:

 1. 8000kg under ett benpass??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes yes, har varit uppe på lite över 7000 redan :)

   Radera
  2. Hur räknar du då? Gångrar du kilona med hur många reps du gör eller hur många sett du kör?

   Radera
  3. Jag har en app som jag skriver in alla set och reps och kilon, och så räknar den ut automatiskt efter varje pass. Så troligtvis är det alla reps x kilona jag kör. :)

   Radera
  4. Jahaaa, ja men då förstår jag varför det blir 8000kg ;)

   Radera
  5. ;) Ja 8000 kg är ju inte jätte svårt att komma upp i om man räknar så :) Inte för en med hela och normala ben ^^

   Radera