onsdag 14 augusti 2013

Ta hand om varandra

Hästar gör det, gnagare (vissa i alla fall) gör det, hundar gör det. Om man tycker om varandra så tar man hand om varandra. Det kan i djurvärlden handla om att tvätta sin kompis, klia där han/hon inte når själv eller att inte bli arg när kompisen tar lite av din mat.

Många gånger tänker vi lite för mycket på oss själva, och det är inget konstigt med det. Skulle vi alltid bara tänka på andra så glömmer vi fort bort vad vi själva behöver. Men ibland är det just andra människor vi behöver, och är vi då för fokuserade på oss själva blir det svårt för andra att finnas där för oss.

Därför tror jag att alla små saker vi kan göra för andra som vi behöver i våra liv är väldigt viktiga. Att dela med sig av sitt godis, ge en extra kram eller underlätta livet för den andre på något sätt gör stor skillnad i längden. Och ibland kan det vara så lite som att bara uttrycka hur mycket man tycker om och uppskattar den andre.

Med det vill jag bara uppmana alla att visa lite extra kärlek och uppskattning till de ni tycker om och behöver i era liv :)

Att mysa tätt tillsammans är att ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar